30 Mart 2012 Cuma

NEDEN unutmadığımızı düşünürüz ?

Öncelikle şu müziğimizi açalım
http://fizy.com/#s/16k3aa

ne yazacağımı bilmiyorum aslında. neyi, neden , nasıl....

ummadığın bir anda çıkar karşına deli olursun bir de yetmez divane olmanı ister.
"aman canım senden çokmu " dersin.

seversin karşılıksız bir şekilde tabiri caiz ise köpekler gibi seversin. beraber paylaştığın yastık hava kalem eldiven aklına hep onu getirir. getirir getirmesine ama zamanın ilerlemesi de mecburi ayrılıkları getirir. omuzlarda yollarlar seni askere en büyük asker bizim asker diye, kamuflaşları giydikten 90 gün sonra kendini ansızın Çukurca'da bulursun hani haritanın en sonu ötesi olmayan, dönüşünün dualara, şükürlere, sadakalara kaldığı yer. seversin oralarıda saçmalıktır ama el bombasının patlaması, havan sesleri, çatışma kargaşasından haz duyarsın adete orgazm olursun. onda kurşun ıskalarken seni telefonda duyduğun 2 kelime iki kaşının ortasından vurur seni. """"""BİTTİ ARTIK""""""

ney bitti?

sevgimiz mi, sevgin mi, aşkmı ne bitti çözemezsin ama bitmiştir. işte bundan sonradır cehennem azabı önceleri nefes alamadığını hissedersin etrafa boş boş bakmanın ne olduğunu anlarsın. ansızın gözlerinden süzülen yaşların sebebini kendine sormak istemezsin bile.

aradan yıllar geçer ve hala unuttum mu seviyormuyum yoksa umurumda bile değilin sağlamasını yaparsın hangisi doğrudur acaba bir türlü doğru cevabı veremezsin kendine.

bir gün evet bir gün haberini alırsın 2 gün sonra nişanı var.

ilk duyduğunda tepkin okadar normaldir ki kendine bile şaşırırsın aklından geçirirsin üzülmen lazımdı diye ama yapamazsın neden üzülesin ki evet farkına varmışındır artık umrunda değildir yüzüne istemsiz bir gülümseme yerleşir.

Farkına varırsın artık senin için yeni bir milattır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder